Select Page

Over House of Practice

Sollicitatietraining & COaching

Over Sophie

Mijn drive is om anderen te helpen hun passie te kunnen volgen, zodat je zelf de tools in handen hebt om jouw ontwikkeling vorm te geven. Dat doe ik door je te helpen met de voorbereiding van één van de belangrijkste gesprekken in je carrière.

Ik weet niet anders dan dat ik altijd geïnteresseerd ben geweest in persoonlijke ontwikkeling en mindfullness, ik vind het leuk om psychologie in een concreet jasje te vangen en anderen daarmee een stap verder te helpen.

Tijdens mijn studie toegepaste psychologie heb ik mij verdiept in counseling, coaching en training. Tijdens mijn master Sociologie, leerde ik ook over de mens in organisatiecontext. Mijn carrière ben ik gestart als recruiter maar na een half jaar ben ik gaan werken bij een een organisatieadviesbureau als consultant. Ik heb voor verschillende opdrachtgevers en adviesbureau’s gewerkt, met een focus op samenwerking, leiderschap en organisatie-inrichting; veelal in de rol van procesbegeleider, trainer en adviseur. Daarnaast werkte ik als co-assessor bij ontwikkel- en selectie assessments en was ik verantwoordelijk voor het interne selectieproces bij meerdere bedrijven.

Naast mijn werk, ben ik ook bestuurslid bij de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs. Meer hierover via: 

https://www.ooa.nl/

https://www.youtube.com/watch?v=ZmKWXYBS1Eo